Jullov!!!

Nu jävlar ska jag äta tomtegröt och kolla på film! Ska inte tänka på marknadsplaner, selektiv perception, Kotlers fyra P:n eller behovstrappor på 3 veckor! Skrev sista tentan idag men hoppade att plugga till den så gick väl sådär... jaja, tar det efter jul om jag inte får godkänt nu. Fixade julisar idag oxå och nu ska jag packa för imorn klockan åtta går Lottas röda polo i sydlig riktning. Blir nog filmkväll ikväll, ska se om jag kan få sällskap. Ska virka lite med, gjorde ett fint pannband häromdagen. Annars är det plusgrader, gillar inte alls det, skulle hellre ha 25 minus hela vintern.

Puss!

Jag döööör

Jag är så sjukt uttråkad och opepp just nu, och rastlös...
Har lektioner hela dagen och det känns ju sådär kul just nu. Fick iallafall VG på Wången grejen.
Ska äta middag med några kompisar ikväll hemma hos mig, kommer bli trevligt och får mig nog på bättre humör. Tenta på torsdag som jag måste plugga till, uuhhh. Orkar inte! Jullov, nu!!!

Den perfekta helgen

Recept på den perfekta helgen

Steg 1
Tag en del perfekta backar, hårda men med mycket snö. Mixa det med Lotta och Ida och din snowboard, varma kläder och varm choklad! Du ska nu ha gjort ca 8 åk och mungiporna ska vara i höjd med öronen, ett lyckorus ska pirra i hela kroppen.

Steg 2
Lämna av brädan och lägg i värmesulor i dina varmaste skor, sätt på dig så många plagg du kan hitta. Lägg till vänner, ett födelsedagsbarn, en grill, öl, afterski-klassiker att sjunga allsång till, en snöbar och 18 minusgrader. Du ska nu ha  fått den perfekta afterski-födelsedagsfesten, om än väldigt kall.

Steg 3
Tag 4 av vännerna från afterskin och traska upp för astmabacken, duscha och fortsätt sedan festen till tonerna av electro, jag har aldrig och kaffe med kahlua. Rör sedan ner en vän till. Stora örhängen och mycket mascara är valfritt att tillsätta.

Steg 4
Traska ner för astmabacken, ta ut pengar på handelsbanken och vänd i dörren på CC när du märker att de börjat ta inträde. Gå istället till stammishaket Dahlboms och träffa på nästan alla dina vänner och typ alla som alla känner eller som någon du känner garanterat känner (Åre är litet). Låt ingredienserna jäsa till stängning. Ta dig sedan hem på valfritt sätt.

Steg 5
Mys i sängen hela dagen, sov lite, ät lite frukost, sov lite till, gå inte upp förens du verkligen måste, mys. Åk sedan in till Åre och ät sushi med två kompisar, drick te hos en tredje och åk sen hem och ät glass och kolla på film.

Mixa alla delar och du har en perfekt helg!


Äntligen!


Såhär mycket snö är det i trädgården nu men det fortsätter att snöa idag!


Äntligen!

15:39 idag lämnade vi över en fullständig marknadsplan för Nya Wången. Nu ska vi bara till Wången på tisdag och presentera vårt arbete, sen kan vi glömma detta vidriga arbete. Hela klassen har samlats i nått slags kollektivt hat mot den här uppgiften som vi jobbat med alldeles för länge. Anyway, nu är det snart klart!

Imorgonbitti ska jag åka till Östersund och hämta Elin som blev skadad under Biathlon världscupen, nått med en snöskovel från hög höjd. Sen ska jag, håll i er nu, ÄNTLIGEN åka snowboard!! I Duved med Lotta och Ida, visserligen så öppnar VM:8an men det kommer säkert vara hur mycket folk som helst där så det får bli mysåkning i Duved tycker om dig :-) Sen blir det after-ski hos Anna som fyllt år och byggt en snöbar på verandan, kul! Utgång efter skulle jag tro, men blir nog inte alltför vilt för på söndag är det plugg igen, måste göra klart mitt projekt.

Nu ska jag dricka te och sova, i´m knackered.

Puss!


Duracellkaniner

Jag är sönderstressad, har halsmandlar stora som valnötter och börjar få ont i öronen. Hela klassen far omkring som duracellkaniner som druckit för många Red bull. Wången, eget projekt, tentor, turismuppgifter, Lucia och modevisning, och vanliga läxor på det. Helst skulle vi bara ut i snön och åka på valfritt åkdon. Två och en halv vecka kvar, sen är det jullov...

En bra sak, supersnälla Elin har lånat ut sin bil till mig medan Addis är i storstan och tar hand om nobelgubbarna, så nu kan jag ta mig överallt utan problem!

Nu, fixa till projektplanen för Wången... HATAR Wången!

Puss!

När tar det slut?

Projektledningstentan klar, godkänd? Ingen aning... :-( sjukt luddiga frågor.
Praktik till i vår, fixat! Ska vara på världscupbolaget och fixa med alpina världscupavslutningen, mer info kommer när jag vet nått, ska på möte imorn. Nu ska jag bara fixa 2-3 veckor till och sen är saken biff :-)
Nu är det bara en jättehög grejer kvar som ska vara fixat innan jul... vill ha jullov nu! Eller bara hinna åka lite snowboard. 
Hade rolig utekväll i lördags iallafall, med nästan hela klassen! Och fick goda nyheter igår, bästa Ellie kommer hem från New York över jul och nyår!
Nu ska jag laga mat och sen ska jag plugga igen...

Puss!

RSS 2.0