Den perfekta helgen

Recept på den perfekta helgen

Steg 1
Tag en del perfekta backar, hårda men med mycket snö. Mixa det med Lotta och Ida och din snowboard, varma kläder och varm choklad! Du ska nu ha gjort ca 8 åk och mungiporna ska vara i höjd med öronen, ett lyckorus ska pirra i hela kroppen.

Steg 2
Lämna av brädan och lägg i värmesulor i dina varmaste skor, sätt på dig så många plagg du kan hitta. Lägg till vänner, ett födelsedagsbarn, en grill, öl, afterski-klassiker att sjunga allsång till, en snöbar och 18 minusgrader. Du ska nu ha  fått den perfekta afterski-födelsedagsfesten, om än väldigt kall.

Steg 3
Tag 4 av vännerna från afterskin och traska upp för astmabacken, duscha och fortsätt sedan festen till tonerna av electro, jag har aldrig och kaffe med kahlua. Rör sedan ner en vän till. Stora örhängen och mycket mascara är valfritt att tillsätta.

Steg 4
Traska ner för astmabacken, ta ut pengar på handelsbanken och vänd i dörren på CC när du märker att de börjat ta inträde. Gå istället till stammishaket Dahlboms och träffa på nästan alla dina vänner och typ alla som alla känner eller som någon du känner garanterat känner (Åre är litet). Låt ingredienserna jäsa till stängning. Ta dig sedan hem på valfritt sätt.

Steg 5
Mys i sängen hela dagen, sov lite, ät lite frukost, sov lite till, gå inte upp förens du verkligen måste, mys. Åk sedan in till Åre och ät sushi med två kompisar, drick te hos en tredje och åk sen hem och ät glass och kolla på film.

Mixa alla delar och du har en perfekt helg!


Äntligen!


Såhär mycket snö är det i trädgården nu men det fortsätter att snöa idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0