Winterjam, bebissparkar och hästsparkar

Hemma i Duved igen, fick sällis av Maria på flyget. Som jag by the way nästan missade pga nått jävla stolpskott som glömt både gas och ratt hemma och nån annan mindre begåvad person som inte borde ploga, nån som vet vem som "plogar" 273:an mellan Almunge och Åby-korset?? Övertalade iallafall UPS-killen att köra från Gimo till Arlanda för att lämna min nya jacka :-) Superfin är den!

Winterjam var grymt kul, satt i domartornet och förde in resultat, fixade start- och resultatlistor och svarade på frågor i Riders Lounge. Sov hos Lisa som jag inte träffat sen i somras, superskoj! Har sällan skådat större mage.. och det sparkade, en gång :-)

Har vart hos pappa två dagar och sovit, pluggat och ridit lite, grymt kul att rida igen. Sjukt mycket snö och allt skulle så klart ner från ridhustaket medan jag tränade... Trodde hästarna skulle få spel, men dom var duktiga och det blev bara lite rodeo. Däremot när jag skulle gå upp med 3-åringen så blev hon tokrädd för att det droppade vatten på en pressening och lyckades sparka mig på höften med ena bakhoven, aj, lär bli blått imorn.
Blev inga valpar den här gången tyvär :-( och saknar redan Ozzy som följt mig som en skugga hela tiden jag vart hemma, han tog till och med sovmorgon med mig i måndags, mys! 

Nu ska jag sova, har en miljard grejer att göra närmaste veckorna och fick ännu mer idag, magsår nästa!

Puss!

Jag ger upp

Nu går jag och sover! Om jag går upp sju så har jag en och en halvtimme på mig att plugga imorn bitti, borde räcka. Godnatt!

Snöstorm,svett och tårar

Kommer precis hem från gymmet, var på afrodans med Addis, galet kul, svettigt och verkar bra för mina axlar. På vägen hem snöade det som sjutton och vi kröp fram till Tegefjäll i kanske 20 km/h eftersom det inte gick att se nått. Sen när vi kommit ner på gamla vägen så slutade det tvärt, konstigt. Lokal snöstorm...

Idag höll vi våra tal, jag pratade om fokusering och det blev riktigt bra (tack för hjälpen farfar), fick beröm, både från klassen och från Karin som har föreläst för oss i retorik. Jag har tydligen en trevlig röst och bra händer :-) Kunde inte hålla mig från tårar när Katta berättade om sin bortgångna katt och inte heller när Tor inledde med karaoke, Stand by me, fast då var det att jag skrattade så tårarna rann.

Nu ska jag diska, duscha, packa och plugga ekonomi till tentan imorn, blir en lång natt... Sen blir det tenta och
Lucia-jobb imorn och förhoppningsvis ett möte som jag tänker hålla lite hemligt än så länge... :-)

Puss!

Plugg, snö och Bond

Har pluggat nästan hela dagen idag, SWOT-analys, intressentanalys, mål och syfte. Får se hur det går imorn när jag tänker gå igenom mitt projekt med Christer. Har annars haft en bra helg, även om jag inte fått gjort hälften av vad jag planerade... Var hos Addis och Leif i fredags och kollade på senaste Indiana Jones (fånig), Anna Ö var där oxå. Drack glögg och käkade Lussekatter, mys! Igår kväll efter att jag pluggat och vart på introduktionen kollade Addis jag och vovvarna på film igen, Addis pluggade och jag virkade och drack julmust, mys igen! Ikväll blir det bio i Järpen, Bond! Dräggel... :-)



Snö! Äntligen, och igår och idag har det snöat mer!



Milla!



Yttepytteliten bebismössa...

Nu ska jag hoppa in i duschen.
So long!


...

Försöker plugga... går sådär...

Hohoo?? Kamerasladden?

Det har kommit snö! Både riktig, kom inatt(!!!) och kanonsnö (mest), så snart hoppas jag att man kan åka snowboard. Blev iofs erbjuden i onsdags att hänga med upp och åka på dom fläckar som finns men då var jag tvungen att plugga... hade vart isigt som sjutton tydligen ändå. Jag har ju köpt nya brallor, fina svarta från Burton för fyndpris, nya vantar och har fått nytt underställ så börjar känna mig redo! Ska köpa en jacka och ett par supervarma skor bara så är jag kittad för vintern :-)

Idag var jag ute och satte upp affischer för Åres Lucia, känns att det är vinter nu, var sån där perfekt vinterluft! Tog några bilder men upptäckte nyss att min kamerasladd är borta... :-( Nån som sett den??? Hade den sist jag var på Täby vet jag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag till Addis och Leif på videokväll och jag hörde nått om nybakade lussekatter! Supermys. Ska gosa extra med hundarna oxå i avsaknad av hästar...

Imorn blir det introduktion på Åre Fjällby där jag ska jobba extra med städ, har jag aldrig gjort förr.. bra med lite extra cash så det kan bli en bil snart, och en pålle framöver kanske...hihi.

Trevlig helg!

Uggla!

Upptäckte precis en rolig grej, om jag skjuter huden ovanför ögonen rakt upp en bit så ser jag ut som en uggla!! Det var lite oväntat... haha!
Nu ska jag sova, tokplugg hela helgen väntar, får hoppas att jag inte bara ser ut som en uggla!

Puss! 

Hemma

Nu är jag hemma! Jättetrött, har sovit massor men imorn ska det bli jobba av :-) började idag iofs med frukostmöte (visst låter det vuxet?) angående Åres Lucia som jag, Anna, Calle och Elin fått i uppdrag att ordna! Och efter det marknadskommunikations grupparbete. Ska plugga som en tok resten av veckan och helgen. Fast på lördag ska jag på introduktion på Skistar, ska jobba extra som stugvärdinna i vinter.

Hade gärna stanant längre i Holland, kände mig inte riktigt klar. Och det var så roligt att jobba med hästarna!  Även 1,80 monstret, haha. Pallen var min bästa vän!

Ska virka en till mössa nu, fick massor av garn från Eva så nu kan jag virka på. Garnet tog slut i Holland men jag fick ihop en till iallafall. Har ett annat virk projekt på gång oxå som Erika kom på, ska kanske jobba på det...

Fick iallafall en crash course i krishantering när Erika kraschade på framhoppningen men det gick bra med hjälp av Emma och Bart "Halsduken".

Puss!

Snabb lista

Hej! Ska strax hoppa i sang men tankte lagga upp en liten lista for att uppdatera er pa vad jag gjort sen jag kom hem till Erika i torsdags.

Fatt 1 myggbett
Borstat haret 0 ganger
Ridit 5 olika hastar pa 1 skritttur i skogen, 1 skritttur pa banan och 7 markarbetesspass
Longerat 3 hastar utomhus i regn
Ridit pa 1 jattehast (1,80 minst och en av varldens basta unghastar)
Lindat otaliga ben
Myst med QL, ganska lange
Myst med Maggie, ocksa ganska lange
Mockat 1 box, inte bra fick ont i axeln pa en gang
Myst med 4 kattungar och en vovve
Virkat 1 mossa
1 gang har jag haft natt annat an ridklader eller pyamas pa mig
0 varktabletter har jag atit
1 gang har jag statt pa sargen i ridhuset och filmat med kameran i ena handen och en busig hund under andra armen

Puss!

RSS 2.0