Dålig

Jag är verkligen dålig på att uppdatera här, får ta mig i kragen efter nyår för just nu njuter jag bara av att vara ledig och att det är jul.
I kväll ska jag på Avatar 3D med Evelina, Rupi, Andreas och Fanny. Jättelängesen jag var på bio så det ska bli kul.
Sookie sköter sig så bra och leker som en tok med de andra hundarna, speciellt Charlie som leker så fint med henne. När han inte rullar över henne, springer över henne eller välter henne vill säga... Hon har fått en bur också i julklapp men den var en storlek för liten så i morgon ska vi byta den.
Måste också berätta att min syster och hennes kille har förlovat sig! ROLIGT! Nu jävlar blir det bröllop!!!

Nu är det dags

I morgon åker jag och Elisabeth till Delsbo, plockar upp min finaste syster och åker och hämtar Sookie! Wohoo! Äntligen!
Sen lämnar vi Elisabeth på tågstationen och åker hem till Åre. På onsdag åker vi ner till pappa. Kommer att bli en resvan vovve :)Ikväll ska jag ta bort mattorna i lägenheten, valpsäkra den och göra iordning hennes korg. Måste köpa hundmat också och fixa försäkring. Har inte hunnit det på grund av en viss tävling men nu ska det bli gjort. Men hon är i alla fall vetrinärbesiktigad för två veckor sen och även igår. Måste komma håg att hon ska vaccineras nästa vecka också.

I morgon är hon min på riktigt!

På andra sidan

Det gick bra, jag överlevde, det blev lyckat. Det var roligt, fantastiskt, jobbigt, stressigt, på gränsen till psykbryt och alldeles alldeles underbart.
Fick sova välbehövliga 11 timmar i natt, nu ska jag ta mig en extra lur på soffan.
Ska berätta mer när jag har återhämtat mig.
Lotta - kom snart tillbaka, jag saknar dig redan!

8 veckor!


Hey ho let's go!

Ja men så att det jag jobbar väl lite till nu då...

Snökontroll idag, check!
Bakat äppelkaka, check! (Som att vi inte har annat för oss så har vi hamnat i ett bak-stim)


1 december!

O-M-G! 12 dagar till första start. Den här dagen kommer bli känd i framtiden som den stora ackrediteringsdagen, nu jävlar i min lilla låda ska det lamineras.

RSS 2.0