JOBB!!!!

Nu är det klart med världscupbolaget, jag kommer att börja jobba lite i juli och augusti och sen från september till sista januari och eventuellt längre ska jag jobba heltid. Så himla skönt att det är bestämt nu. Äntligen!
I tisdags trillade även ett till jobb in! Ska trots tidigare negativt besked jobba för PS på Kolmården hela juli. Så på torsdag blir det utbildning med trygg-hansa och på söndag åker vi ner till Norrköping och börjar jobba på måndagen.
Har ju oxå skrivit på kontraktet på lägenheten nu så direkt när jag kommer från Kolmården blir det raka vägen upp till Åre för att flytta in och börja jobba mer med världscupen. Roligt! 

Flyttstädning

Städar ur lägenheten, går långsamt.
Imorn ska jag på möte med världscupbolaget, tror att jag får bra nyheter!

Träningsvärk

Mina ben känns jättetunga, jag är allmänt stel och har en smula huvudvärk men det går nog över när jag varit uppe ett tag och mjukat upp mig. 
Idag ska jag träna markarbete på Lasse och Fidori, hoppas orka ge dom en rejäl genomkörare :) Sen ska jag åka till Sthlm och leka med Lotta. Kanske hälsa på superjägeretten Elin när hon kränger jäger oxå!

Hoppat!

Igår hoppade jag för första gången på över två år!! Var så himla roligt. Och det bästa av allt är att när jag vaknade i morse så hade jag inga problem att lyfta på huvudet/ta mig ur sängen/ingen smärta i nacken/ryggen/axlarna! Allt funkar!! Wohoo! 

Söta drömmar

Köpte en ny kudde på IKEA häromdagen, för 49 kronor! Och den är skööön. Perfekt faktiskt!

Eventproducent!

Nu är jag Eventproducent! Dubbad av en karolin i guds namn. Vad nu gud har för del i min utbildning, hade jag velat ha gud med på ett hörn så hade jag väl pluggat på Hållands folkhögsskola... Jag var så himla fnittrig hela avslutningen i kyrkan, kunde knappt sitta still.

Nu ska jag ta en promenad med Ozzy. På söndag åker vi till pappa och då ska jag kolla på fölisen!!!

Hemlös!

Idag sa jag upp min lilla lägenhet! Så sista juni blir jag hemlös :) Men bara i en månad, sen får jag och Ellie flytta in i den nya lägenheten! 79 kvadrat delat på 3 rum och kök. Och det finns både badkar och balkong! Och massa förråd. I love it!  

Konstig dag

Har haft en schizofren dag idag. Jättetrött och grinig på förmiddagen men sen blev det bättre med några timmars bad, bubbelpool och vattenruschbana på Holiday med Ida, Vicky och Lotta. Sen åkte jag hem och rastade Ozzy i regnet, drack kaffe och somnade. Vaknade vid halv 7 och gick ut med vovven igen. Sen försökte jag pigga upp mig med att laga en 3-rättersmiddag till mig själv :) Började med soppa, sen köttgryta med ris och till efterrätt citrus cheesecake. Gott! Och nu har jag ännu fler matlådor.
Imorgon blir det opponering på ex-jobbet.

Jobbintervju!

Ska på intervju i sthlm 9 juni, om jag får det jobbet så är sommaren räddad, och min ekonomi framförallt! Wish me luck!

RSS 2.0