Coffee

Har ont i huvudet, för mycket kaffe tror jag. Ska nog ta en tupplur innan jag ska träffa tjejerna på Broken. Tänkte cykla in med luddet om det inte börjar regna.

Har en rolig nyhet att berätta men ska hålla på den lite längre bara för att, tills det är helt klart... :)

Arvikamål

Dom har konstig dialekt här. Det är verkligen som Fucking Åmål. Och när dom ska skoja till det och prata lite nördigt och överdrivet så där som man gör ibland så blir det ännu konstigare. Då förstår jag knappt vad dom säger.

Snabbtrip igen

Imorgonbitti åker jag till Arvika, kommer tillbaka på torsdag morgon. Ska kolla in området och jobba från kontoret på onsdag, sen blir det nattåg hem. Har aldrig åkt nattåg förut, spännande! Och jag har 5050 prio-poäng att spendera på underbar tågmat, undrar vad det räcker till, en ostfralla kanske ;)

Nu ska jag ge Ozzy mat och sen ska vi ta 5 km-rundan i spårområdet. Nog bäst att sätta på sig regnstället. 

Hmm...

Det här kan tydligen hända om man inte städar bilen så ofta. Men vad lever den av? Roligast är att Ida funderar på att börja vattna den försiktigt med en sprejflaska :)AssistentJag har numera en ny assistent, han är inte så effektiv med datorn. Man skulle kanske kunna säga att han till och med gör det svårare att skriva fort :) 


Änglagård

Jag kollar på Änglagård på NRK1, har inte sett den på säkert 10 år, vad bra den är! Förövrigt heter roligt på norska morsomt, det visste jag inte förut, bra att ha norska kanaler på TVn :)

"Jag blir tokig, jag blir paranoid, vad är det här?" Helena Bergströms bästa roll någonsin, sen gick det väl kanske lite utför kan jag tycka.
Men bäst av alla är utan tvekan Viveka Seldahl som Rut Flogfält


Och roligast av allt är att hon är så himla lik min kära farmor som hon såg ut på 80-talet. Och hon hade exakt likadana glasögon.


Törnfåglarna

Åh det är så bra... och så romantiskt :) Om nån råkar springa på första delen (orginalet) så önskar jag mig den! Har hitills bara sett lite av andra delen Törnfåglarna, De förlorade åren. Love it!


Duktiga är vi!

Idag har jag och Ozzy vart duktiga. Ozzy var lös utan att springa bort (inte för att han brukar göra det men man vet ju aldrig på en ny plats). Han vågade sig dessutom ut en bit i vattnet för att hämta pinnar, dock bara upp till knäna ungefär, men det är ju kallt. Han var också mycket duktig när han fick sitta själv i bilen i två timmar, han sov när jag kom tillbaka.
Jag var duktig och gick först på 75 minuter PT Challenge och sen tvingade jag mig själv att stanna kvar på body balancen också! Mycket bra men lär kännas imorgon när jag och Anna ska boxas.

Fick bli två kokta ägg till middag, kändes alldeles för jobbigt att laga mat efter den pärsen. Nu ska vi mysa i soffan och kolla på Törnfåglarna. Imorgon ska vi på playdate med Addis och Milla och Boman :) Och sen blir det kanske grillning hos Elin och Vicky.

Godnatt!

Att minnas!

Note to self 1: Kör inte bil i sju timmar direkt efter ett PT Challengepass, man blir stel - mycket stel.
Note to self 2: Sluta sväng ner på väg 83, kör vidare till nästa avfart.
Note to self 3: Titta på vägen, inte på dom pyttesmå och enormt söta kalvarna/fölen/lammen på sidan av vägen.

Snabba ryck!

Imorn drar jag neråt, det bestämde jag idag. Gör ett pit-stop hos mamma imornkväll och sen möte i Sthlm om Arvika festivalen på lördag förmiddag. Ska nog hinna med att träffa snökulan och Erik oxå. Kanske Ellie och Lisa med. Får se hur länge mötet håller på. Sen rullar jag vidare till pappa, klappar på Irmas jättemage och plockar upp min cykel och sen tillbaka till Åre på söndag! Snabbt ska det gå!

Nu har jag tränat fem dagr i rad, body balance idag, gick bra. Challenge imorn innan jag åker och sen ska jag vila på lördag, på söndag blir det bodypump direkt när jag kommer upp. Kommer vara skapligt stel imorn när jag kommer till mamma :) Och snart kan jag cykla oxå!

Puss!

Rambo

Jag har precis kommit ut ur duschen efter det jobbigaste pass jag nånsin kört. 75 minuter Box brukar vara jobbigt, idag var det närmare dödligt. Kändes som att jag skulle spy på slutet. Massa intervaller, plankor och annat jobbigt. I och för sig, när jag tänker efter så gjorde jag nog ett och annat lika sjukt ansträngande pass med Andreas också. Som det där då mina ben darrade så mycket att jag inte kom upp för trappan eller när jag fick sitta en kvart i bilen och andas innan jag kunde köra hem, eller när jag inte orkade gå 10 meter från trappmaskinen till stretchhörnan utan att benen vek sig och jag helt plötsligt satt på golvet. Anyway, eftersom jag är som Rambo så gillar jag när det är riktigt riktigt jobbigt. Också blir jag ju stark och glad! Och axeln mår bra, så länge jag inte behöver ha armarna över huvudet. Den böjer sig helt enkelt inte så längre.

Och Anna, du kan ju vara bästa träningspartnern. Grym är du!

Tjo!

Sitter helt ensam i datasalen i skolan och filar på en affärsidé (inte min, tyvär) och börjar bli hungrig. Solen skiner och jag har en pastagratäng till lunch, ikväll blir det box med Anna, kanske fika innan oxå om jag hinner bli klar med det här. Bra dag!

Jag i 50-talsversion på sommarfesten


Promenad i solen

Var på en mycket trevlig 3 timmarspromenad längs älven idag. Drack kaffe och mumsade tigerkaka och spanade på en lustig helikopter. Och enorma mängder älg-, har- och rådjursbajs... :)Schysst landskap :)Fotograf-Ida


Träning

Är mycket nöjd med att jag trots att jag hade noll lust gick och körde body pump idag. Och jäklar, Anna och jag körde stenhårt :) Imorn blir det PT Challenge, får se om jag överlever...

Nu ska jag kolla klart på Deadwood och sen ska jag sova. Imorn ska jag förutom träningen fortsätta med mitt ex-jobb och bjuda Addis och Leif på middag.

Godnatt!

Gilla Polisen

Jag älskar Åre! Igår fick en kille jag känner böter av Årepolisen för att han åkte på flaket på en pick-up. De bestämde sig sen för att köra hem honom (antar att det var en lugn kväll :)) och på vägen plockade dom upp hans två kompisar för att de skulle slippa gå uppför astmabacken. Allt detta medan de pumpade Governor Andy på högsta volym i polisbilen. Bara i Åre! Jag gillar det!

Valborg

Blev varken Buustamon eller grillning och Elin kom inte heller. Men gick på långpromenad med vovvarna, bjöd Lotta på chili con carne och rosé, var på Supper och Dahlboms och avslutade med en favorit i repris.
Nu blir det häng på balkongen med snökulan och mer morfar prosten. 

RSS 2.0