Monday morning

-Mannagrynsgröt är typ himmelriket på en tallrik...

Citat: Elisabeth Sjöberg

Jag åt havre- och quinoagröt till frukost, det var inte himmelriket. Jag är redan hungrig igen.

Uppdatering

Blir lite sporadiskt skrivet här känner jag men så får det vara nu. Bara 17 dagar kvar till första start, baaah! Läskigt som fan att jag har så mycket ansvar men det ska gå bra!
Jag och Olle var på Hållands Folkhögskola igår och raggade volontärer, 31 stycken blev det som anmälde sig, så himla skönt. Kändes mycket lugnare idag när jag hade möte med koordinatorn för backvolontärerna jämfört med för en vecka sen. Boendet börjar bli färdigt också och officiella programmet ska till tryckeriet i morgon och då kommer jag att ha mycket mer tid över för det jag egentligen ska göra. Skönt!
Elisabeth har kommit hem också så nu är vi tre som bor i lägenheten = typ ingen hyra alls och mycket mysigt! I morgon ska jag bjuda henne på försenad födelsedagslunch på Twins och ta en paus i stresset.
På lördag blir det en tur med Anna och Ida till Sundsvall för Ikea och julklappsshopping. Jag hoppas på att hinna få min världscupbil innan det så blir det en trevlig trip i en Audi Q5 alternativt A6... jag håller tummarna för Q5:an :) Men om den inte hunnit komma så kanske jag kunde låna chefens A6:a. Vi får se, jag ser i alla fall fram emot att hinna andas lite och en heldag med finaste Anna och Ida!
Nu ska jag skriva klart min Att göra-lista för morgondagen, plus praktikanternas.
Puss!

6 veckor

Gud vad hon växer! Hon kommer ju vara stor som en Sankt Bernhard när jag hämtar henne om fyra veckor...

Mojitos med bästa!

Bra lördag so far, jag sov till tolv och sen åt jag frukost och drack kaffe med Icka innan hon gick til jobbet. Sen sov jag en timme till! :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen piffa innan jag åker till Anna för några mojitos med bästa Anna, Niclas(?), Ida och Erik. Skulle gissa att det blir en vända på Dahlboms sen. Hoppas att Icka kommer dit också efter att hon slutat jobba.
Och inte att förglömma så ska jag inviga mina nya superfina mörkblåa sammetstights. Party!

Helg!

I morgon ska jag ha sovmorgon! Håll tummarna för att det inte dyker upp några problem nu så ska jag nog kunna gå hem i tid idag...


Byracka

Det är en riktigt gatukorsning jag köpt!

62,5 % Storpudel, 25% Golden och 6,25 % Labrador och 6,25% New foundland

Dålig uppdatering

Hinner inte riktigt med att blogga just nu eftersom det är så mycket som ska göras på jobbet. Idag blev en rätt lång dag, vi hade sponsorträff i Östersund nu på kvällen så jag kom hem vid halv 9 ungefär. Det var trevligt och roligt och jag insåg hur mycket jag utvecklats sedan i våras när det gäller att prata med folk. Och även att folk tar mig på större allvar nu, kan ju bero på att jag inte är praktikant längre men tror också att det är för att jag helt enkelt tar för mig mera. Pratade bland annat en lång stund med VD:n för Tenson, han var jättetrevlig! Vi pratade om allt från jackmaterial till världens största träbjörn som finns i Sveg, haha!
Nu ska jag sova, har möte på kontoret klockan åtta i morgon.
Föresten så var jag och boxades igår och var jättenära att få en fläskläpp... hade ju varit snyggt.
Godnatt!

Roligaste videon!

Det kan ju inte bli annat än roligt när en av världens bästa skidåkare dansar i fartdräkt!

http://www.aksellundsvindal.com/blog_cms/yet_another_michael_jackson_tribute/2009/10/22/1131

Sookie!

Om fem veckor får jag hämta sötaste! Då kommer hon att vara tio veckor och säkert dubbelt så stor :)
Kolla in den vita fläcken på hakan, galet söt!
Träffade förutom systrarna som jag fick välja mellan både mamman och pappan som var fantastiskt trevliga hundar. Snälla, lugna och gosiga! Pappan såg ut som ett stort lejon och la sig genast med huvudet i Addis knä och ville mysa.

Tröttis

Idag är det fredag och jag är trött. Känner mig lite som en klubbad oxe efter en väldigt hektisk vecka, helt plötsligt har det blivit på riktigt. En månad kvar! Gjorde första långa kvällen igår när jag jobbade till åtta, och det är ju bara början. Om en vecka eller så lär jag tycka att åtta till åtta skulle vara en slapp och skön arbetsdag...
Nu ska jag träffa Ida för en snabb fika och catch-up på Bahnhof och sen hem och städa eftersom Icka kommer och flyttar in imorgon. Kul! Men ännu roligare (förlåt Icka) är att imorgon åker jag och Addis och kollar på vovven, wooo!

På söndag ska jag sova.


Söderut

Det är mycket möjligt att jag kommer söderut tidigare än vad jag tänkt från början. Beror på hur lite olika saker faller på plats men kan bli läge för lite dubbelt boende ett tag... Vi får se vad som händer! Spännande!

Måndag

På lördag åker jag och Addis och eventuellt Ida till Delsbo och kollar på valparna! Ska bli så spännande att välja valp, dom fyller fem veckor på fredag så dom är ju fortfarande så små, blir svårt att välja.
Det var ganska tråkigt på jobbet idag, var själv på kontoret nästan hela dagen men fick en hel del gjort så det var väl bra. I morgon lär det bli desto livligare för då är praktikanterna tillbaka plus att vi är full styrka. Vi ska nämligen ha gemensam arbetsdag och göra sånt som är beroende av att vi alla är på plats. Också ska jag och Tobbe ha möte med han som är ansvarig för Skidlärarlinjen.
Och jag pratade med Tobbe idag och han sa att snart så borde jag kunna få besked om jag får förlängning på mitt kontrakt. Hoppas! Halvtid i några månader vore perfekt, då hinner jag med att spendera massa tid med vovven, åka bräda, åka längd, ta det lite lugnt, jobba lite extra kanske, planera min framtid och söka jobb.
Jaha om man skulle gå och lägga sig då...

Boman och Milla

Jag är ju hundvakt nu till Milla och Boman som kan vara två av världens snällaste och lugnaste hundar. Förutom när vi ska ut eller när jag kommer hem då röjer Boman runt som en vilde, det ser helt galet ut eftersom han är så stor! Och köket är som en hinderbana, med två trötta vovvar som brer ut sig och Bomans vattenpölar som man får hoppa mellan. Han dricker nämligen rätt vilt har jag märkt, det blir pölar överallt :)
Men mysigt har vi och dom verkar trivas bra med att ligga på kofällen i mitt rum. Iallafall så var det någon av dem som snarkade rejält i natt!

Halloween

Haha! Och det här var alltså redan innan vi börjat dricka cocktails...

Det börjar bli på tiden...

Min inre hästnörd har verkligen vaknat till liv de senaste månaderna. Det kryper så in i helvete i mina stackars understimulerade ryttarben. Jag måste göra något åt det här snarast. Den största enskilda anledningen till att jag vill flytta söderut är att jag vill ha möjlighet att ha och träna en häst på riktigt. Jag saknar pysslet, träningen, planeringen, myset. Saknar att gå upp i ottan, lasta hästarna och köra till en tävling. Att sätta på sig tävlingskavajen. Jag saknar mina roecklhandskar och mina stallskor. Att gå banan med pappa. Att rida ut och träna kondition på skogsvägar. Och att hoppa, fan vad jag saknar att hoppa riktigt stora hinder. Och jag saknar att glida runt i standardmunderingen; ridbrallor från pikeur, underställ, munkjacka, bloundstones, shortchaps, ridstrumpor och dunväst.
Mest av allt saknar jag såklart hästar. Fina fina fina hästar.
Fina Håkan och jag, 140 i Tierp. Fin teknik av både häst och ryttare måste jag säga :) Hoppas att han har det bra i Brasilien!
Underbara fantastiska Goblin! 140 och han böjer knappt på benen haha! Hn var för övrigt helt knäpp på den tävlingen, Irma var med för första gången efter att hon varit skadad och han ville inte gå från henne, ville till utgången hela tiden och hoppade mig nästan ur sadeln.
Älsklingar!

Vaccin

NU är jag vaccinerad! Var lite osäker på om jag skulle göra det eller inte men bestämde mig tillslut för att göra det. Först och främst för att det blev jättestressigt och helt plötsligt skulle vi iväg till hälsocentralen och jag hann inte tänka, och poff så satt jag med en spruta i armen :)

Nu ska jag strax åka hem och äta och sen ska jag till Addis och gå ut och gå med mysvovvarna, se vad dom ska äta, vilka piller Boman ska ha och annat som man måste veta när man ska vara extramatte några dagar. Ska bli så roligt och trevligt att ha sällskap några dagar!

Norska

Vet ni att snöblandat regn heter sludd på norska. Sludd, haha! 

RSS 2.0