Busy day!

Det är Kungens födelsedag idag. Grattis Kungen! Det är även bartömning på Buustamon, och vi ska grilla. Och Elin kommer hem! Nu ska jag på hundpromenad.

Bra dagar

Igår var en bra dag, började med hundpromenad med Addis klockan åtta med efterföljande frukost. Sen däckbyte, tupplur och Body Balance. Och sen dagens höjdpunkt, Lotta och jag lyssnade på Prostens barnbarn! Så roligt!
Idag har oxå varit en bra dag. Sovmorgon, promenad i solen, fika i solen på Grädda. Nu jobbsök och Sex and the city. Snart blir det body pump och sen får vi se, skulle tro att det kommer involvera snökulans innevånare och en balkong :)

Jag har glömt Nikodemus!!!

På väg hem från Olivens bartömning inatt började Lotta och jag prata om Morfar Prosten. Väl hemma började ett finkammande av youtube efter klipp, men vi hittade inget. Hur är det möjligt? Fick bli Meatloaf - I won't do that istället, vad är det han won't do?! Anyway, idag var jag på bibblan och beställde hem samtliga tre Morfar Prosten böcker på CD. Så nu blir det fest. Kom nu lilla taxahunden! Men Anton, vad skulle du säga om någon tog Nikodemus?

Komplettering

Vill till förra inlägget tillägga ordspråket - Hjulet snurrar men hamstern är död :)

Borta med vinden

Måste erkänna att jag för tillfället inte har alla hästarna hemma, inte all jord i krukan, hissen går inte hela vägen upp, lampan lyser men det är ingen hemma. Jag behöver ett jobb. Nu. Och en hund.


Crash, boom, bang. I'm home!

Man kan säga att jag kom tillbaka till Åre med ett Bang! Resan upp gick bra, sju timmar inklusive fyra(!) kisspauser. Tog en power-nap och sen blev det förfest, hårfix och klädbyte med Lotta och Ida. Promenad till Bygget med snabbt stopp för att plocka upp Erik och hans bror, som jag förövrigt lyckades skrämma rejält när jag kom ut från badrummet. Eller om det var Erik, jag minns inte, och dom är ju så lika :) På Bygget sen så härjade jag och Lotta mest runt, drog med oss Anna Ö in på toaletten, trängde oss längst fram till scenen, lyckades ramla bland alla hoppande människor och annat intressant. Roligt var det iallafall! Åkte hem och avslutade kvällen med att traska över till Fredrik mitt i natten, but why? Hur gick det till? Vaknade imorse med huvudvärk, förstår inte alls varför?!

Under kvällen igår uppdagades en gemensam kärlek för fisk med äggsås bland powerpuff pinglorna vilket resulterade i att Ida och Lotta kom hem till mig nu på eftermiddagen och lagade alaskan pollock med kokt potatis, ärtor och äggsås! Kan vara den ultimata bakismaten. Och jag har så det räcker till lunch imorn oxå. Nu ska jag äta dajmglass och kolla på Deadwood. Imorn ska jag styra upp mig.

Puss!

Long time

Nu var det verkligen längesen jag uppdaterade. Sen sist har mamma varit på besök i Åre, det var superskoj. Vi åkte bräda respektive skidor en dag, Mulfjället runt på turskidor dagen efter, oxå hann vi med att klappa på älgar, äta middag på Fjällpuben och massa annat. I onsdags tog vi bilen ner till Uppsala, och Lotta, jag hittade avtagsvägen!! Seda har jag varit hos Lisa och Julia några dagar, träffat Marie och Ellie och hennes galna men underbara vänner och blivit gudmor på riktigt. Stackars Julia blev nertryckt i en balja och prästen öste vatten över henne så hon fick en kallsup. Förstår inte grejen med dop, but why... Nu är jag hos pappa, skönt att sova i min säng. Kollade på världscupfinalen i hoppning igår, Meredith och Shutterfly vann, såklart.  Såg så enkelt ut. Idag ska jag försöka ta mig i kragen och verkligen börja med mitt ex-jobb också ska jag rida lite. Puss

Go'natt!

Nu fungerar min mobil igen, och vems fel var det att den låste sig?! Turisternas såklart! Det är helt enkelt för många personer med 3 som operatör i byn just nu. Skulle gissa att det företrädelsevis är 14-åriga stockholmstjejer med sms-tumme som överbelastar nätet.

Har förövrigt varit på en mycket trevlig personalmiddag med efterföljande häng framför brasan på Granen. Mycket trevligt och supergod mat.

Go'natt!

Dumma, dumma!!

Min mobil har låst sig i endast nödsamtal-läge. Varför?! Känner för att lägga mig på golvet och banka med nävarna och skrika...

Sol!

Blev ingen boxning, stod plötsligt utan partner, typiskt. Blev promenad runt Tott och byn istället med avslutning uppför astmabacken, får duga. Var ju ute med vovvarna på förmiddagen också. Underbar solig dag, satt länge vid torget och solade med Lotta och Ida innan Lotta åkte till Stockholm, varför liksom?! Här är ju allt bättre :) Förutom alla turister då, kan dom inte bara åka hem nu? Parkerar överallt och kör som idioter, invaderar ICA, systemet, apoteket, liftarna... och är i vägen i backarna. Imorn ska jag åka bräda med Ida, hoppas dom sover då :) På lördag kommer mamma!

Puss!

Ps. Jag börjar få fräknar, I like!

Döda armar

Om armar kan dö så har nog mina gjort det. Sjukt trött i framförallt triceps efter body pumpen. Anna och jag var grymma, men jag har fortfarande för lite vikt på biceps och frivändningar, hur stark är jag där egentligen?! :) Imorn blir det boxning.


Måndag

Dagen började bra med att jag och Lotta träffasdes vid VM-8:an 08:50 tog en gondol upp och åkte 1,5 timme i slasket, när det började regna gav vi dock upp, men annars kändes det bra att vara uppe tidigt och åka. Nu ska jag dricka kaffe och kanske äta något sen ska jag vara superffektiv och fixa allt som jag behöver göra. Uppdatera CV, skriva nytt personligt brev, söka jobb, ringa komvux och lite annat. sen blir det Bodypump och senare kanske en liten vända på Måndagsklubben :)


Bättre

Idag känns halsen bra, har lite lock för öronen bara. Body balance ikväll, snabb middag och sen JOI. Synd att det är så tråkigt väder bara.


Sjuk

Igår var jag på bodypump, första gången på typ en månad. Var superpepp efter och tänkte gå idag igen, tills jag vaknade imorse med svullen hals. Typiskt. Så imorgon ska jag gå till doktorn och kolla vad det är, vill bli av med det omgående. Så det fick bli sovmorgon, massa te med honung och promenad i byn och film med Ida. Nu har jag precis ätit en halv grillad kyckling, kollar på Sagan om Ringen och ska dricka mer te.
Förutom att gå till doktorn imorn så ska jag hämta ut ett paket från Asos, ringa komvux, börja lite med mitt ex-jobb och kanske nått annat kul dyker upp.


RSS 2.0