Söt!



Såhär söt blir man om man har en mössa som jag virkat på sig!


Gå hem tidigt, my ass!

Ögonen börjar gå i kors och jag hör fan ingenting idag, tror att folk säger andra saker än vad dom egentligen säger. Vore trevligt att gå hem och sova.

Fredag

Gårdagens morgonträning, 12 timmars arbetspass, körning till och från Östersund och kvällen som spenderades i The Villa och på Werséns resulterade i att jag idag är jäkligt trött och lite bakis. Jag har nog blivit gammal. Har precis gjort en intervju med Östersunds Posten, pratade om finalerna, praktiken och utbildningen. Nu ska jag jobba supereffektivt så kanske jag kan gå hem lite tidigare och sova.


Bål 07:00

Började morgonen med att ta bort massa snö från bilen och sen 40 minuter bål på gymmet. Bra början på dagen!

Humörsvängningar

Igår var jag på jättebra humör men idag känner jag mig helt off, skulle helst gå hem och dra täcket över huvudet. Vänder och vrider på grejer som jag egentligen lättast skulle lösa genom att bara prata. Hur svårt kan det vara liksom? Samtidigt jobbar jag på, imorgon är det torsdag. Herregud, en och en halv vecka kvar innan det börjar! Ska gå på Bodypump med Anna ikväll, hoppas att det får mig att tänka på annat.

Typiskt bra

Jag gillar det här kontoret. Folk går omkring i pjäxor och baggyjeans, svär och käkar kexchoklad. Det är gemytligt mitt i all stress och supereffektivitet. Jag pilar omkring i mina röd-prickiga Toms (kan vara bästa skorna någonsin, och jag ser mig som något av en expert!) och skriver inbjudningar med högerhanden och bokar biljetter med vänster, lyssnar på underbara Melissa Horn med ena örat och på Olle med andra. Snart blir det tisdagfika med semla (inte för mig, usch!).

Saint Amour

En till sak. Igår kollade jag på världscupen i hoppning från Göteborg, nu när jag kan se hoppning på TV igen utan att stänga av TV:n och gå in i ett annat rum (vilket ju iofs inte går hemma hos mig, då får jag sitta i duschen eller stå i hallen). Anyway, Svante och Saint Amour! Herregud vilken fin häst och Svante red grymt bra. Rolf-Göran får ursäkta men han red inte lika bra igår och hans häst är oj så fin men Saint Amour är nog några strån vassare.

Och Briars sista uppvisning i Sverige slutade i världscupseger, grymt bra. Han var så fin och Jan satt bara och log på slutet!


Hund

Rätt lugnt idag, har uppdaterat kontaktlistor och jagat loggor.
Ligger en svart hund utanför dörren och jag vill bara mysa med den, ser så söt och gosig ut. Jag vill ha en egen hund nu som jag kan gosa med hur mycket jag vill!

Och Addis, jag vill bara påpeka att jag på inget sätt kan hållas ansvarig för det här för mig okaraktäristiska skräckfilmskollandet.
Titta in på Addis blogg här, http://renen15.blogspot.com/2009/02/kurs-och-tavlingutlottning.html.


Ledig dag!

Sov dåligt inatt, kollade på nya Fredag den 13:e igår, rätt dålig men blev ändå rädd när jag skulle sova. Typiskt. Sov iallafall till ett eftersom jag är ledig idag. Vad ska jag göra nu? Åka bräda ett litet tag, handla mat, eller kolla på film? Ska fundera lite... ska på Bodypump halv 6 iallafall.

Puss!

Radarpar

Jag och Olle är ett radarpar, och det var han som sa det :) Innan det här är klart ska jag se till så att vi är ett Dream-Team!

Skistar har inte hört av sig än så förhoppningsvis är jag ledig på söndag, skööönt. Kommer inte ihåg när jag hade en ordentlig sovmorgon senast. Men dom kommer säkert höra av sig på lördagkväll och säga att jag måste jobba. Skulle nog behöva en ledig dag nu, inte för att jag är jättetrött nu men jag kan behöva lite extra power till vecka 10 och 11, känns inte så smart att gå in i dom sliten. 

Ikväll ska jag köra lite kvällsåkning i Olympia, hoppas det är bättre nu när det snöat i några dagar, och imorn ska jag jobba med ibrandstore på torget och dela ut choklad! Kommer bli kul, ska jobba med Anna, Anna och Icka, vad kan bli trist då?

Puss!


Mera

Jag vill ha mera snö. Det har snöat i 2 dagar nu, det är super, men det snöar så försiktigt! Jag vill ha ett galet Japan-dump. Om jag så blir insnöad, får gräva mig ut genom fönstret med en tesked och det blir totalt kaos. Och då menar jag inte snökaos Skånestyle, "Oh det har kommit 2 cm av nått vitt kallt mojs och det snöar diagonalt! Stanna inne!". Jag tänker massor av snö, mer snö än kaos liksom.

Kan nån fixa det? Gud, Reinfeldt, Snömannen? Jag har min tesked redo, och brädan.

Prioritering

Imorse hämtade jag Fredrik och släppte sen av mig själv vid kontoret och han tog bilen vidare till Järpen (för att ta den till bilmeken). 30 minuter senare började Stollan prata med Nadja om att väglaget var så dåligt och att det kanske var halt. Jag blev genast jätteorolig och var tvungen att skicka ett mess till Fredrik för att kolla att allt var okej. Med min bil.

Telefonkö hos Polisen

Nu har jag suttit i kö hos Polisen i Östersund hur länge som helst. Dom verkar ha bättre saker för sig än att prata med mig. Dom jobbar nog på att lösa nått stort och knepigt fall. Eller så dricker dom kaffe och käkar ballerinakakor. Svårt att veta.

Schemaläggning

Har precis hjälpt Icka med att schemalägga vakterna under wc-finalen, Sjukt förvirrande. Men rosa Post-Itlappar är ju en gudagåva och det blev bra tillslut.
Annars så har jag fortsatt på min youghurtlunchbana eftersom jag inte alls är sugen på att laga mat just nu. Funderar även på om jag ska köra pump ikväll eller ta en promenad i det fiiina vädret. I-landsproblem jag vet. Fast jag jobbar ju som en slav för tillfället, 33 dagar to go typ. 

Såg föresten en av de sämsta filmer som någonsin gjorts i fredags, Fredag den 13:e nummer 3, från -82. Inte bra! Inte ens lättskrämda jag tyckte att det var läskigt.

Nu, mer arbete!

Puss!


Möten en masse

Massor av möten, igår var jag på kontoret till 19:00, inte så länge egentligen, men det här är bara början :) Hade första mötet klockan 08:00 i morse, innan dess hann Olle få larmet att gå och Nalle blev lite stressad. Hoppas att jag hinner hem innan sex ikväll så jag kan köra kvällsåkningen i Olympia med Fredrik. Som för övrigt är supersnäll och ska ta min bil till verkstan i Järpen för plåtkoll eftersom jag inte har en sportmössa att hinna med det nästa vecka. Tack Fredrik!

En annan superbra grej är att Ellie kommer upp som volontär under Världscupsfinalen och ska jobba med mig, har utsett henne som min sekundant om nått händer.

Räknade ut häromdagen att jag eventuellt kommer att ha 1 ledig dag på 40 dagar nu(!). Undrar vilket humör jag kommer att vara på den 38:e dagen...

Nu ska jag fortsätta med marknadsmöte och sen ska jag jobba med handlingsplanen för eventuellt rån tillsammans med Icka.

Puss!

Glad!

Idag är jag på sprudlande humör!

Anledning 1: Känns som att det löser sig med bilen på ett bra sätt och bilmekanikern är så snäll. Som en liten tomte med stålhättta, trasig collegetröja och oljiga händer. Precis som Micke-Mek men med norrländsk dialekt :)

Anledning 2: I helgen railade jag för första gången, Ida och jag var kanske inte så duktiga men envisa i allafall och vi klarade det ju.
 
Anledning 3: Åkte kvällsåkning igår och snurrade för första och sjättegången ett halvt varv i ett hopp. Snart är jag Hampus Mosesson! :)

Anledning 4: Det är sol!

Roligt och jobbigt

Tjo, var ett tag sen jag skrev nått här, sorry! Har haft fullt upp kan man säga. Har hänt massa roliga grejer och en del jobbiga. Jag har fyllt år och haft både födelsedagsfest och födelsedagsmiddag. Jag har kört skoter från Tännforsen, gjort en snöängel, rannsakat mig själv och glidit in i ett vägstaket med min underbara bil. Jag har fantastiska vänner. Jag har jobbat och åkt bräda och käkat våfflor. Och sovit mycket mindre än vad jag skulle behöva. Och virkat klart Maries mössa. Nu är Evelina här, det är roligt. Idag åker Lotta, på söndag åker Ida och Addis och Elin och Victoria har redan åkt, det är trist. Hoppas på massor av jobb och inget privatliv dom närmaste månaderna så jag kan få lite lugn igen. Nu ska jag åka till bilverkstan. Imorn ska jag vara glad igen, det har jag bestämt.

Puss.

Dumma människor

Jag vet att människor gör dumma och helt onödiga saker men jag blir så förbannad ibland. Varför tycker vissa idioter att det är helt okej att göra elaka, vidriga saker mot andra?
Jag blir så trött.

Och Nirvana är inte Broder Daniel.

RSS 2.0