Fredagkväll

Lagar middag och funderar på om jag ska gå på partaj eller om jag ska vila upp mig inför morgondagens födelsedagskalas med hemmamys, Californiacation och Ben&Jerrys. Svårt, mycket svårt.


Nu

åker jag hem, fick grejer att göra. Nu är jag klar. Nu ska jag hem och äta blodpudding. Glamour, verkligen...

Dött

Måste erkänna, jag har inte jättemycket att göra på kontoret idag. Kom hit vid 13:00 och nu är jag klar. Lite tråkigt men jag kommer nog längta tillbaka till det här när kaoset infinner sig, för det kommer det göra, KAOSET kommer. Men jag och mitt system är redo! :)

Kanske skulle åka hem och kolla på Californication och ladda inför BodyCombaten ikväll istället för att sitta här och uppdatera inboxen i hopp om nya bokningar.

Bästa klassen och klasshunden Cousteau


Need for Speed

Alla som känner mig vet ju hur mycket jag älskar att köra bil, fyrhjuling, jet-ski och allt annat som går fort. Har nog en liten fartdjävul i hjärnan. Nu har jag hittat en ny grej, skoter! Sjukt kul, vill ha en egen genast :) Vi var ute idag med klassen, Anita och Christer, åkte från Fröå och upp på Skutan och sen fikade vi på slutet, mysigt. Förhoppnngsvis så får jag köra igen på söndag och då hela vägen från Tännforsen.


Jag, Lotta och min nya favvo

Apropå saker som går fort så är bilen grym, körde upp från Sthlm med den igår och den gick som på räls genom snömodden. Jag är kär, i den här bilen med. Först var det Freelandern sen Discoveryn och senast Peggan, nu är det min fina Audi :)

En annan kärlek är Julia, min blivande guddotter som jag träffade för första gången i helgen. Sötis! Tänkte ta med henne hem men det fick jag ju inte, typiskt.


Sötis!

Hann träffa Marie och Ellie oxå, har inte träffat Marie på 1 1/2 år så det var lite extra roligt!
Nu ska jag virka mössor åt Marie och Lisa, kommer bli jättefint.

Puss!


Jobb!

Min nya titel är numer MARKNADS KOORDINATOR, det ni! Sen behöver man ju inte berätta att jag bara gör praktik :) Hade möte igår med organisations kommittén där jag fick presentera min biljettlogistikplan, som godtogs med hull och hår, som Karin sa. Roligt! Så nu blir det full fart framåt med system som ska utformas, grejer som ska beställa, rutiner som ska arbetas in och massa annat.

Fast först ska jag åka neråt, hämta nya bilen(!) och träffa lilla Julia! Och Lisa såklart, och mamma och Ellie och Marie och Pappa och Eva. Allt på mindre än 40 timmar... Ska hinna köpa en födelsedagsklänning också. Hur ska det gå??

Min hjälm kom från Österrike häromdagen, bara det att det var inte min hjälm! Den var svart och strl M istället för vit strl S. Trött. Så imorgon ska jag försöka hinna med att köpa en hjälm efter att jag fixat naglarna och innan tåget går, borde funka.

Anyway, nu ska jag bli bjuden på thai-takeaway och kolla på film och ladda inför helgen, kan behövas.

Puss!!

Mys och jobb

Har haft en ovanligt lugn helg, väldigt skönt som omväxling till partandet som varit rätt frekvent  på sistone. Har jobbat rätt mycket med mitt projekt på världscupen i helgen, det är ungefär halvklart nu så det känns bra. Ska presentera det för marknadschefen på onsdag och sen förhoppningsvis för Organisationskommittén på eftermiddagen. Spännande!
Jag har också åkt massa snowboard, igår åkte jag och Ida i Duved och Tege, perfekt dag, sol, några minus, varm choklad och mysåkning. På kvällen körde jag, Ida och Erik kvällsåkningen men det var jättemörkt och mina goggles är ju helt värdelösa när det inte är soligt så det lev väl sådär bra men var roligt ändå. Käkade våffelbuffé på restaurangen och hade allmänt trevligt.
Sov jättelänge idag eftersom jag inte kunde sova inatt. Hoppas att det går bättre att somna ikväll.

Nu ska jag göra köttfärssås och fixa lite inför imorn.

Kram!


Snö och minusgrader

Äntligen har det blivit kallare och snöat igen. Det behövs verkligen, har sett ut som i april i nån vecka och backarna har vart stenhårda. Jag och Addis var ute och åkte igår efter tentan, som för övrigt gick bra tror jag, och det var så härligt, fint väder och lite slushigt ovanpå det hårda. Perfekt nästan! Efter åkningen tog jag en power-nap och sedan var det hem till Elin på förfest och sedan eftertentafest på Bygget. Jäklar vad mycket folk det var, massa studenter som är här på studentveckorna. Hade en superkväll och dansade järnet med Ida och Anna.
Imorgon tänkte jag åka lite innan skolan och sen på eftermiddagen ska jag på möte med marknadschefen på världscupbolaget, äntligen! Nu ska det bli klart vad jag ska göra fram till vecka 12.

Puss!

Önskelista!

Som alla vet så fyller jag 25 år den 4 februari, en stor dag!
Tänkte att jag skulle lägga upp min önskelista här high-tec som jag är :)

Ny snowboard, eller snarare ekonomiska bidrag till en ny snowboard. Har hört att jag borde uppdatera mig...
Goggles med genomskinlig och/eller blå lins.
Underställ
Snowboardstrumpor, knähöga
Rattmuff :)
T-Shirts med schyssta tryck
Goda drinkar i cocktailglas (extravaganser som csn inte räknat med i studentbudgeten)

Nu ska jag sova har tenta imorn, sista på lääänge!

Puss alla älsklingar!

Tillbaka!

Har inte skrivit på jättelänge, har helt ägnat mig åt att ha jullov. Igår började skolan igen, Henrik från Fieldwork kom förbi och pratade om World Cup-avslutningen och jag fick högsta betyg i projektledning! Fixade min bindning och tog några åk med Anna L, Ebba och Ida S, var roligt, har mest åkt i Duved på senaste tiden så var kul med lite brantare backar. Sen lagade jag mat, virkade och kolalde på film på kvällen, mysigt.

Idag kom Stollan och pratade också om World Cup som klasssen ju ska jobba med nu. Jag fick vara en egen grupp, inte helt klart exakt vad jag ska göra än men det kommer att ha med sponsorerna att göra. Hoppas på ett möte nästa vecka så jag kan börja jobba ordentligt, ska vara där fram till och med vecka 12. Sen har jag typ fyra veckor ledigt :-)

Nyår var roligt, ovanligt roligt för att vara nyår, tycker att det brukar vara rätt överskattat annars. Förutom förra året, det var också roligt! Middag med Lotta, Elin, Ida L och hennes bror med flickvän och kompis. Sen skålande på torget och massa nyårspussar och efter det fest i klamydiahuset med Parlinotomte, snöängel och vodka-tonics.

Har även hunnit jobba, tro att jag hostat av ett revben, ha ostkväll, fika massor, vart uppe på Copperhill och massa annat.

Nu ska jag virka!

Puss


RSS 2.0