Fredagsfunderingar

Just nu funderar jag på det här:

-Får man gå och sova 20:48 på en fredag
-Ska jag duscha nu eller imorn
-Måste jag äta middag fast jag inte alls är hungrig
-Vem är bäst, Regina Spector eller Melissa Horn
-Vad är det egentligen jag ska göra nästa vecka på JOSS
-Varför får jag alltid jackor som är stora som fyrmannatält på mig

Kram!

Konferensgubbar=blä

Män över 50 borde inte få dricka alkohol. Har nu jobbat två nätter i rad med jäger på CC varav den första kvällen var trevlig och den andra mindre trevlig. Jag skyller den andra kvällens icke trevlighet helt på konferensgubbarna. Dom tappar ju helt konceptet när dom dricker, också säger folk att min generation inte har någon hyfs?! Första kvällen, som dominerades av personer i min ålder eller något äldre var mycket trevlig, sålde jäger och rockade till Hardcore Superstar. Andra kvällen innehöll rumpnyp, fislukt, hämtande av största vakten på stället för att få en överförfriskad slusk att betala och allmänt otrevliga kommentarer. Borde införas även en övre åldersgräns på sprit. 

Kvällen avslutades i allafall med några trevliga minuter på Dahlboms med diverse killkompisar till mig och Tess.

Så, en hyllning till min generation killar, ni är grymma :)

Vuxenpoäng

Idag har jag fixat min försäkring, har till och med en livförsäkring. Vuxet! Har även pratat med en studievägledare på Högskolan Dalarna och fick massa bra svar så nu ska jag kolla vidare med Mittuniversitetet så ska jag nog få ihop något bra, förutom att jag nog måste plugga lite mer matte innan jag kan söka. Nu ska jag kolla på Deadwood tror jag. Imorgon ska jag städa klart och sen blir det jobb med jäger.


Typiskt bra!

Idag har vart en bra dag. Började med sovmorgon och sen yoghurtlunch/frukost med Karin på kontoret där jag inte fick något som helst gjort så jag och Ida drog till Rödkullen istället och åkte lite bräda. Sjukt kul att åka igen även om det var rätt dåligt. Drack lite varm choklad och skvallrade innan vi gjorde några ärenden på byn. Pratade med pappa och Ellie under tiden som jag parkerade, köpte lim, parkerade igen och köpte hårfärg. Vidare mot Duved där vi pimpade min bil som nu är snyggast i stan även om limmet var helt kasst och den lilla plast grejen jag skulle fästa fick läggas tillbaka i bakluckan. Efter det promenerade vi till Matlådan/Surjämten och käkade thaimat med mycket ingefära för Idas förkylning och sen knatade vi hem igen och tonade håret på mig. Sjukt snyggt :) Nästa steg blev att kolla in två avsnitt av Deadwood och dricka kaffe. Typiskt bra dag! Nu ska jag packa lite inför morgon dagen och sen ska jag sova. Imorn ska jag först till kontoret en timme eller så och sen ska vi åka mer bräda och lämna tillbaka World Cup-bilen :( och efter lunch ska jag köra ner till Falun! Wiiii! Skönt ska det bli!

Godnatt! 

Confused 2

Strax efter händelsen med DVDn igår så letade jag febrilt efter mina ljusblå pyamasbyxor i säkert 10-15 minuter, bara för att upptäcka att jag redan hade dem på mig... Blir nog bra med lite stressrehab hos f&f i helgen.

Confused

Jag är nog inte helt back on track än, kom precis på att jag med största sannolikhet postade en DVD från lovefilm (som för övrigt är grymt bra) igår utan att stoppa den i ett kuvert, slängde helt enkelt bara in skivan i brevlådan. Förvirrad...vadå, jag?

Back to reality

Jag börjar komma tillbaka till det vanliga igen nu. Har sovit galet mycket senaste dagarna, i princip bara jobbat och sovit. Förutom att jag var hos Ida igår på lite födelsedagsfirande, var mysigt att träffa favvobrudarna lite innan de försvinner iväg igen. Efterarbetet rullar på bra och jag har fått ett intressant erbjudande till examensarbete! Får se vad som händer med det.
På fredag åker jag ner till Falun och myser med farmor och farfar under helgen, ska försöka hinna träffa mormor och mormor och morfar också och kolla på Skidspelen. Åker nog hem på måndag eller tisdag. På onsdag och torsdag ska jag jobba med jäger på Bygget, får se hur det blir!
Nu ska jag dricka te och kolla på galet pinsamma Den rätte för Rosing och sen ska jag sova lite mer :)
Imorgon har vi utvärdering i organisationskommittén och sen ska jag fixa alla faktureringsunderlag och se till så att fakturorna kommer iväg. Ska handla, tvätta och städa på kvällen, har inte riktigt hunnit med det senaste veckorna. Sen ska jag väl försöka komma igång med träningen också men det får nog vänta några dagar eftersom jag dras med en halv nackspärr, tog iallafall en promenad nu på kvällen. Skönt.  


It's over

Jag är så trött. Värlsdcupsfinaler är utmattande. Imorn börjar efterarbetet, ska redovisa alla siffror, möte med Lasse, Olle och hospitalityleverantören klockan 14. Nu ska jag duscha och sova... Längtar till nästa helg, då ska jag ha sovmorgon!


Det funkade!

Flöt på superbra idag, inga problem alls, knappt några vägbulor :-)
Synd att Anja inte lyckades så bra men roligt med Hans Olssons tredjeplats i störtloppet!
Nu måte jag rusa vidare och fixa grejer på lagret, sen ska jag fixa naglarna :)

Puss!

P.S Fick göra alkotest idag när jag skulle köra iväg och hämta lunch, hihi, spännande!
P.S 2 Alkotestet gick bra.

Dagen innehåller

Dagens schema: Fixa diverse biljettbokningar, volontärmöte, träffa Tanja från Infront, möte på banken, inreda biljettboden, fixa så babsen funkar, internet funkar, skrivaren funkar... Tur att Ellie är här annars skulle jag få jobba hela nätterna! Nu till förådet, för 711 gången de senaste veckorna.


Det närmar sig

Det märks verkligen här på kontoret att det drar igång nu, lätt kaos utbryter då och då. Folk äter i farten, pratar ständigt i telefon och hysteriska skrattattacker är rätt vanliga. Kaffe, vatten och ögondroppar är mina bästa vänner just nu :) Och youtubes spellistor så jag kan krypa in i min ljudisolerade arbetsbubbla. Hoffmaestro just nu, mycket bra!

Backyard var skitbra igår, men fy fan att spela i Åre, publiken var inte direkt lättflörtad. Men mycket trevlig kväll! Som slutade på ett sätt som jag borde kunnat räkna ut i förväg med lilltån.

Om två timmar kommer Ellie!!! Vad fan ska vi äta? Mat är inte direkt på priolistan just nu. Imorn blir det chokladutdelning och på söndag ska jag sätta in Ellie i hela bokningsystemet... hoppas att jag gjort det enligt allmän logik och inte bara min egen.


.

Backyard Babies

Ikväll blir det Bygget med Backyard, yeah!!! Ska hoppa in i duschen nu, sen ögondroppar och en liten power-nap tror jag, kanske en ansiktsmask oxå, slå på stort lixom :)

Imorn kommer Ellie, can't wait!

Ögoninflammation?

Tror jag håller på att få ögoninflammation, inte riktigt läge just nu... Ska försöka hinna till apoteket en sväng senare och köpa ögondroppar. Typiskt!

Hem! Nu!

Jag vill gå hem nu! Sitter och fixar massa smågrejer medan jag väntar på att vi ska ha marknadsmöte, men hälften av oss sitter fortfarande i ledningsgruppsmöte... Jag hann tvätta imorse men jag behöver laga lunch till imorn, min tur. Skulle behöva städa lite innan Ellie kommer oxå. Och träna, kanske får bli klockan 7 imornbitti ananrs vet jag inte hur jag ska hinna med det. Ska iallafall pausa lite ikväll och kolla på film, efter att jag gjort allt annat... Från och med fredag får vi äta lunch i volontärtältet iallafall så det blir smidigt och bra.

Sushi

Den här dagen har bara rusat förbi, helt galet. Är ganska trött nu eftersom jag sov så dåligt inatt, somnade vid halv 3 och drömde att jag var med i The Shining, läskigt. Hade en jättemysig eftermiddag/kväll med Lotta och en del av tiden Baggen. Vi fikade på Oliven, kollade på en dokumentär om Titanic/Olympic, gjorde pannkakor, kollade på Beck, drack te och hade tjejsnack. Typiskt mysigt! Ska försöka komma härifrån vid 6 så ska jag direkt dit igen och äta hemlagad sushi!

På torsdag ska jag på Backyard Babies på Bygget, står på listan plus 1, nån som vill hänga på?

Nu ska jag jobba vidare så jag kommer härifrån snart, sugen på sushi!


Jag är i tidningen

http://www.op.se/parser.php?level1=6&level2=107&id=1001660

RSS 2.0