iPod

Jag älskar min iPod touch! Förutom att den blir som fettig så fort man petar på den... Förutom det så är den mycket bra, och jag har lyssnat på Harry Potter idag och igår när jag städade och nu zappar jag runt på youtube medan jag jobbar.

Jag har för övrigt ont i fingrarna idag. I lederna på högerhanden, mellan knogen och den första leden på pekfingret, långfingret och ringfingret. Så, nu vet ni det.

Blir ingen träning idag men igår dansade jag och gick på balance och imorn och på torsdag blir det pump. Och på lördag och söndag ska jag dansa zumba! Ska bli spännande, hoppas att det inte är för svårt, är ju inte den bästa på att koordinera mig. Märkligt det där med koordination, när jag går på pass på gymmet så kan jag tycka att jag inte har nån som helst koll på vad jag gör med min kropp men när jag rider så är det skitlätt. Typ, tryck till med höger underskänkel, räta ut höften, höj vänster hand en centimeter, sitt mer på vänster sittben, no problemo. Men på gymmet så är det mer - lyft på vänster fot, eh hallå vilken fot är vänster? Har jag en vänster fot? Det är samma med höger och vänster när jag kör bil, jag skulle helst bara svänga åt vänster, jag tycker att alla håll är vänster... :)

Kommentarer
Postat av: Terese

Allt bra?

2009-10-06 @ 18:36:24
URL: http://londonflickan.webblogg.se/
Postat av: MESTELSA

vilken söt blogg du har :)

vad har du för planer idag?http://mestelsa.blogg.se

http://mestelsa.blogg.se

2009-10-07 @ 07:00:08
URL: http://mestelsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0